Wat is een verhuurhypotheek?
Veronique van der Waal

Veronique van der Waal

04 oktober 2021

Wat is een verhuurhypotheek?

Build Finance is specialist op het gebied van verhuurhypotheken tussen de 2 miljoen en 15 miljoen euro. Maar wat is een verhuurhypotheek eigenlijk, wie kan deze hypotheekvorm aanvragen en wat maakt Build Finance dé specialist op het gebied van verhuurhypotheken? 

Wat is een verhuurhypotheek? 

Een verhuurhypotheek is een lening waarmee verhuurde of te verhuren woningen kunnen worden aangekocht. Het is een hypothecaire lening bedoeld voor zakelijk gebruik. De aanvrager van een verhuurhypotheek mag dus niet zelf in de woning gaan wonen. 

Wie kan een verhuurhypotheken aanvragen? 

Een verhuurhypotheek kan worden aangevraagd door natuurlijke personen, maar ook voor rechtspersonen. Denk aan een besloten vennootschap (B.V.), naamloze vennootschap (N.V.) coöperatie, stichting, maatschap of vereniging. 

Waarom een verhuurhypotheek van Build Finance? 

Build Finance is dé specialist op het gebied van verhuurhypotheken. Wij helpen professionele vastgoedinvesteerders snel (binnen 14 dagen) in slechts 6 stappen aan een financiering van 2 tot 15 miljoen euro. Of het nu gaat om het (her)financiering, nieuwbouw, het transformeren van een kantoorpand in huurwoningen of een financiering voor diverse entiteiten en natuurlijke personen: bij Build Finance denken we actief met je mee over de mogelijkheden. 

Interesse in een verhuurhypotheek van Build Finance? Vraag vandaag nog een offerte aan.

Lees ook het interview met Jeroen Spoor, Chief Investment Officer (CIO) bij Build Finance, over waarom banken, verzekeraars en pensioenfondsen graag beleggen in verhuurhypotheken. 

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.