Builders in Beeld - Marco Jonk
18 december 2023

Builders in Beeld - Marco Jonk

Builders in beeld: Marco Jonk

Bij Build Finance staat een team van enthousasiste financiële en vastgoedprofessionals dagelijks voor u klaar. In de rubriek 'Builders in beeld' stellen we ze graag aan u voor. Dit keer: Marco Jonk, hypotheekanalist. 

Hoe lang werk je al voor Build Finance? 

"Ik werk hier sinds juni 2022. Tijdens het afstuderen was ik me aan het oriënteren welke branche binnen economie het best bij mij vast past. Na enkele gesprekken met wervingsbedrijven- die niks opleverden-, kwam ik via een collega van Care-IS bij Build Finance terecht. Mijn interesse in de financieringen en de wil om echt iets te leren binnen dit vakgebied gaven daarbij de doorslag."

Welke eigenschappen komen hierbij van pas? 

"Elke werkdag is anders. Ik moet wel altijd scherp zijn en vaak snel kunnen schakelen. Het helpt dat ik een proactief persoon ben, geordend werk en goed ben in timemanagement."

Waar ben je op dit moment mee bezig? 

"Naast mijn dagelijkse werkzaamheden probeer ik mezelf te ontwikkelen binnen de krediettechnische en bouwkundige aspecten van een vastgoedfinanciering. Om dit verder op gang te brengen, volg ik na werktijd externe opleidingen. 

Waar krijg je energie van of ben je trots op?  

“Ik ben trots op het feit dat ik hier ben begonnen als iemand die iets in de praktijk wilde leren over financieringen en dat ik persoonlijk en met het bedrijf ben meegegroeid. Inmiddels ben ik een belangrijke schakel binnen het commerciële team.”

Wat is je favoriete vrijetijdsbesteding?  

“Na werktijd ben ik te vinden op verschillende sportterreinen, zoals de sportschool, het zwembad of de plaatselijke voetbalvereniging. In het weekend ga ik met mijn vrienden in Volendam op de dijk een paar drankjes halen.”

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.